Diabetes-tip van de week

Still-Fab.-diabetes-etui-dames1

Weg met die lelijke en praktische diabetes-tasjes!

Als iemand met diabetes sjouw je overal je diabetes-spullen mee naar toe, je kan immers geen moment zonder. Deze spullen moeten wel ergens in en vaak worden de bijgeleverde tasjes van bijvoorbeeld de bloedglucosemeter daarvoor gebruikt. Niet echt tasjes waar je nou erg vrolijk van wordt. Aangezien de tasjes zoveel gebruikt worden is het leuk als ze een beetje om aan te zien zijn.

Al jaren ben ik daarom altijd gefocust in winkels op leuk uitziende tasjes waar alles inpast. Ik heb best wat leuke exemplaren gehad, maar deze waren alleen niet speciaal bedoeld voor diabetes-spullen en dat is soms toch best onhandig.

Maar sinds kort ben ik terecht gekomen in de wereld van leuk ontworpen diabetes-tassen. Er blijken best wel wat opties te zijn. Zelf heb ik gekozen voor een grotere roze combi-clutch en daarnaast voor een kleinere met een luipaardprint. Zo kan ik ook nog afwisselen en dat maakt het wel zo leuk.

Wil jij jezelf ook blij maken met een hippe doch praktische diabetes-tas? Dan kun je op de volgende websites kijken:

Zo kun je het leven met diabetes net weer even wat leuker maken! Laat het me weten als je ook een leuke website weet die ik nog vergeten ben?

2 gedachtes over “Diabetes-tip van de week

 1. Simone zegt:

  Wat mij herhaaldelijk zo verbaasd is dat er steeds gezegd wordt “als diabeet” . Ik vind dit zo jammer. Waarom niet verwoord in “als iemand met diabetes”. We HEBBEN het. We ZIJN het niet. We zijn veel meer.

  Like

  • Suikermeisje zegt:

   Hoi Simone,

   Bedankt voor je bericht. Ik snap wat je bedoelt, want ik heb me hier zelf ook weleens aan geirriteerd. Ik heb er nu helemaal niet bewust bij nagedacht toen ik het schreef, maar goed dat je me er op wijst. Ik ga het aapassen!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s